

SMYSHHB STUDENT PROGRESS EXAMINATION (SPE) 21 OCTOBER - 29 OCTOBER 2024

VENUE: PRIMARY HALL

DATE & DAY	TIME	SUBJECT NAME	DURATION
21 OCTOBER MONDAY	7.45 AM - 9.45 AM	BAHASA MELAYU PAPER 1	2 HRS
	10.15 AM - 12.15 PM	BAHASA MELAYU PAPER 2	2 HRS
22 OCTOBER TUESDAY	8.00 AM - 9.30 AM	ENGLISH PAPER 1	1 HR 30 MINS
	10.45 AM - 12.15 PM	ENGLISH PAPER 2	1 HR 30 MINS
23 OCTOBER WEDNESDAY	8.00 AM - 9.30 AM	MELAYU ISLAM BERAJA	1 HR 30 MINS
	10.45 AM - 12.15 PM	MATHEMATICS PAPER 1	1 HR 30 MINS
24 OCTOBER THURSDAY	10.15 AM - 12.15 PM	MATHEMATICS PAPER 2	2 HRS
26 OCTOBER SATURDAY	10.15 AM - 12.15 PM	SCIENCE	2 HRS
28 OCTOBER MONDAY	8.30 AM - 10.00 AM	ISLAMIC RELIGIOUS KNOWLEDGE	1HR 30 MINS
	11.00 AM - 12.30 PM	SOCIAL STUDIES	1 HR 30 MINS
29 OCTOBER TUESDAY	10.15 AM - 12.15 PM/ 10.45 AM - 12.15 PM	DRAMA/ ARABIC	2 HRS/ 1 HR 30 MINS